Talonpoikainen pihapiiri
-suunnittelusta toteutukseen-

"Vuorovaikutus, yhteistyö ja luottamus, mitkä olivat oleellisia asioita tällaisessa laaja-alaisessa, monimuotoisessa ja useiden ammattilaisten projektissa, toimi koko projektin aikana erinomaisesti. Piia Postila oli erittäin ammattitaitoinen, huolellinen ja innostunut kaikissa eri tehtävissään, oli tekemisen meininkiä. Pihaprojektille asetetut tavoitteet yksityiskohtineen saavutettiin; luonteva ja tarkoituksenmukainen miljöökokonaisuuteen nivoutuva toteutus."

Omakotitalon pihasuunnittelu

"Pyysimme Piialta apua uuden omakotitalomme pihan suunnittelussa. Kävimme Piian kanssa yhdessä läpi toiveitamme pihaan liittyen, joiden pohjalta Piia teki pihasuunnitelmamme. Piia on todellinen puutarha-alan ammattilainen, ja saimme häneltä paljon hyviä ja rahanarvoisia vinkkejä. Piia osasi myös ehdottaa sellaisia ratkaisuja, joita emme olisi itse osanneet edes ajatella. Lisäksi saimme häneltä runsaasti vinkkejä puutarhan ja kasvien hoitoon liittyen. Piia oli aina valmis auttamaan ja vastasi pikaisesti yhteydenottoihin. Piia osasi myös neuvoa parhaat tahot, joista teimmekin sitten taimitilauksia ym. Olemme päättäneet käyttää apunamme hänen osaamistaan myös pensasaitamme istutuksessa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että palkkasimme Piian avuksemme miettimään pihamme kannalta parhaat mahdolliset ratkaisut. Voimme suositella lämpimästä Ihaninta Pihaa.

-Jenni & Marko-"  

Idearikas neuvontakäynti

"Parin tunnin aikana saimme todella paljon selkeitä ideoita siitä, miten 80-luvun pihaamme voisi uudistaa. Itse emme olisi keksineet ollenkaan niin hyviä ratkaisuja. Onneksi otimme ammattilaisen avuksi. Hinta oli varsin kohtuullinen. Samalla Piia ehti kertoa, miten pihan eri kasveja kannattaa hoitaa ja puita leikata, jotta ne voisivat paremmin. Pihatyöt aiomme toteuttaa omatoimisesti. Tarvittaessa otamme lisäapua Ihanimmalta Pihalta."